Kerst catering bestellen in Alphen aan den Rijn?

Deze kerst geen tijd voor alle voorbereidingen die nodig zijn voor het maken van het kerstdiner? Onze kerst catering kunt u ook in Alphen aan den Rijn bestellen en laten bezorgen.

Zalige kerstmenu’s die uiterst feestelijk zijn hebben wij voor u bedacht. Omdat er gekozen kan worden uit de kerstgerechten is er voor ieder wat wils. Heeft u graag een kerstmenu van meerdere gangen dan kunt u deze makkelijk toevoegen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s.


Aan alle gasten hebben wij aandacht besteed. Voor iedereen is er een worden er heerlijke gerechten geserveerd in het kerstdiner.

De uitleg bij hoe te verwarmen en hoe te garneren krijgt u van ons toegestuurd. Het opwarmen van uw kerstdiner doet u zelf. Wij leveren het kerstmenu namelijk gekoeld af. Uw eigen inspanningen aan dit smakelijke kerstdiner duren niet langen dan een half uurtje.

Bestel uw kerstdiner in Alphen aan den Rijn in enkele kliks!

Kies per persoon welke kerstgerechten u lekker vind. Als u het bestelproces verder afwikkelt, krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order.

Tot half December kunnen wij uw bestellingen aannemen en uw betaling ontvangen wij via ideal. Uw kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Ter Aar, Nieuwkoop, Bodegraven, Mijdrecht, Breukelen en Montfoort.

Wij brengen uw kerstdiner aan huis, op het werk of andere locatie. De verzending van de menu’s gebeurd met gekoelde transportwagens. Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar.

Eet smakelijk en geniet ervan. Fijne kerstdagen.