Kerst catering bestellen in Lansingerland ?

Geen zin in langen wachtrijen bij de kassa’s in de week voor kerst? Wij leveren door heel Nederland en dus ook in [plaats] onze kerstcatering. Kies uit onze kerstmenu’s die onze chef met veel aandacht heeft samengesteld.

Op onze website ziet u de verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij u per persoon de kerstgerechten kunt uitkiezen. Wil iemand een extra gang bij het kerstmenu dan kan dat worden bijbesteld.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Aan de junioren hebben wij ook aandacht besteed. Voor hen is er een speciaal kinder kerstdiner. De uitleg bij hoe te verwarmen en hoe te garneren krijgt u van ons toegestuurd. Het opwarmen en af-garneren van uw kerstdiner doet u zelf. Wij leveren het kerstmenu namelijk gekoeld af. Uw eigen inspanningen aan dit smakelijke kerstdiner duren niet langen dan een half uurtje.

Bestel je kerstdiner in Lansingerland  in enkele kliks!

Zoekt u iets uit waarvan u denkt dat dat past bij uw kerstdiner wensen. U kunt pp bestellen zolang er maar ten minste voor 4 personen besteld wordt. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling.

U kunt via ideal betalen en let op! Wij nemen na 14 December geen bestellingen meer aan. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Oosterheem, De Leyens, Rokkeveen, Vlieland, Oude Leede, Noukoop.

U hoeft de deur verder niet uit. Uw bestelling wordt de 22e of 23e aan huis gebracht. De levering van uw kerstdiner laten wij verzorgen door PostNL, die in speciale maaltijdboxen stipt komen leveren. Uit eten in eigen huis.

Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan.

Fijne kerstdagen.