Kerst catering bestellen in Zoetermeer?

Weet u even niet hoe u het kerstdiner moet regelen dit jaar? Laat het kerstdiner dan door ons bezorgen. Dat doen wij ook in Zoetermeer en omgeving!

De meest feestelijke kerstgerechten vind u terug in onze kerstmenu’s. U kunt aan de individuele wensen van uw gasten voldoen, omdat u de kerst hoofdgerechten per persoon kunt kiezen. Is uw ideale kerstmenu een diner van 2, 3, 4 of 5 gangen, dan bestelt u deze extra gangen er makkelijk bij.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Heb je kinderen die willen meegenieten van het kerstdiner? Voor het kinderkerstdiner adviseren wij 1 persoon te bestellen per 2 kinderen in de leeftijd 4 tot 10 jaar. Wij bezorgen het kerstmenu gekoeld met opwarmapparatuur en branders. Je hebt als enige taak om de branders aan te steken en een laagje water in de shafing dish te vullen. Dit kost 2 minuten van je tijd. Vervolgens is het eten binnen een half uur warm en staat het kerstdiner klaar. De wijze van verwarmen krijg je vooraf bij de levering van ons uitgelegd.

Bestel je kerstdiner in Zoetermeer in enkele kliks!

Op de website bekijk je de verschillende kerstdiner-arrangementen die wij hebben samenstelt. Je hebt de keuze uit 3 hoofdgerechten. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Financieel wordt e.e.a. afgewikkeld via ideal. Na ontvangst van de reservering ontvang je direct een e-mailbevestiging.

Tot half December kun je bij ons bestellen. Daarna worden er geen bestellingen meer aangenomen. Je kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Zoetermeer, Stompwijk, Pijnacker, Nootdorp, Benthuizen, Zoeterwoude, Boskoop en Moerkapelle.

Je kunt alle aandacht aan je gasten geven, want wij komen de bestelling aan huis, op het werk of andere locatie bezorgen de hele maand december en beide kerstdagen! De bezorger komt gekoeld aanleveren in speciale maaltijdboxen.

Wees te gast in eigen huis en laat je verwennen deze kerst.

Eet smakelijk.