Kerst catering bestellen in Waddinxveen?

Weg van alle keukenstress rondom kerst? Ook bij u in Waddinxveen kunnen wij de kerstcatering voor u verzorgen. We hebben heerlijke kerstmenu’s speciaal voor u samengesteld.

Online kunt u per persoon uitzoeken welke onderdelen u in het kerstmenu wilt hebben. Per persoon kunt u eventueel een extra gang bij het kerstmenu bij bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Verras de kinderen met het speciale kinderkerstdiner. Inclusief een verrassing. Extra informatie over de bereidingswijze krijgt u van ons. U legt zelf de laatste hand aan uw kerstdiner. Wij leveren au traiteur en u warmt de kerstgerechten zelf op. Binnen een half uur heeft u een fantastisch en per persoon gekozen kerstdiner op tafel staan.

Bestel je kerstdiner in Waddinxveen in enkele kliks!

Das niet zo lastig. U maakt een keuze uit de pakketten die wij bieden, u geeft op voor hoeveel personen u dat wilt en kiest per persoon uw kerstgerechten, u rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling.

U kunt tot 14 December bestellen en betalen gaat online. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Randburg, Groenswaard, Foreest, Middelburg, Reeuwijk-Dorp en Broek. Het uitleveren van de kerstdiners doen wij op de 22e en 23 van December. e.e.a. wordt goed verpakt en bezorgd door een speciale afdeling van PostNL.

Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons. Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.