Kerst catering bestellen in Venray?

Weet u even niet hoe u het kerstdiner moet regelen dit jaar? Laat het kerstdiner dan door ons bezorgen. Dat doen wij ook in Venray. De meest feestelijke kerstgerechten vind u terug in onze kerstmenu’s. U kunt aan de individuele wensen van uw gasten voldoen omdat u de kerstgerechten per persoon kunt kiezen. Is uw ideale kerstmenu een kerstdiner van 4 gangen of 5 gangen dan bestelt u deze extra gangen er makkelijk bij.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Speciaal voor de kinderen hebben wij een 3 gangen kerstmenu met een leuke verrassing. Een aantal dagen voor de bezorging ontvang je een boekje met bereiden en garneertips. Met onze adviezen serveer je een onvergetelijk kerstmenu aan jezelf, familie of vrienden. Het kerstdiner is in 30 minuten mooi opgemaakt, opgewarmd en mooi gegarneerd op je eigen servies.

Bestel je kerstdiner in Venray in enkele kliks!

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende kerstgerechten die wij aanbieden. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Bestellen kan tot 14-12 en betalen gaat via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Oostrum, Leunen, Wanssum, Overloon, Oirlo, Ysselsteyn, Veulen.

Op 22 December en 23 December komen wij uw kerstdiner bezorgen. De maaltijdboxen worden door de fooddelivery afdeling van PostNL verzonden.

Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

Merry Xmas!