Kerst catering bestellen in Venlo?

Deze kerst geen tijd voor alle voorbereidingen die nodig zijn voor het maken van het kerstdiner? Onze kerstcatering kunt u ook in Venlo bestellen en laten bezorgen.

Zalige kerstmenu’s die uiterst feestelijk zijn hebben wij voor u bedacht. Omdat er per persoon gekozen kan worden uit de kerstgerechten is er voor ieder wat wils. Heeft u graag een kerstmenu van meerdere gangen dan kunt u deze makkelijk toevoegen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de kinderen hoeft u niet iets aparts te regelen. Voor de kleinste kunt u een keuze maken uit het kinderkerstdiner inclusief een leuke verrassing. De manier van opwarmen en tips over hoe u e.e.a. leuk kunt af-garneren ontvangt u ook van ons. Uw bestelling wordt gekoeld aangeleverd en u verzorgd zelf de laatste handelingen aangaande opwarmen en uitserveren. Laat u zich niet afschrikken door de 30 minuten eigen tijd die u kwijt bent aan de laatste finishing touch die u zelf aan het kerstmenu moet geven.

Bestel je kerstdiner in Venlo in enkele kliks!

U kunt online één van onze kerstmenu’s bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor u e.e.a. nodig heeft. Iedere gast kan kiezen wat ie lekker vindt. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de order. Tot 14 December nemen wij de bestellingen aan. U kunt online betalen.

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Tegelen, Sevenum, Horst, America, Lottum, Straelen. U kunt uw kerstdiner verwachten op de 22e of 23e van December. De foodafdeling van PostNL verzorgd dat voor ons en zijn komen stipt op tijd leveren.

Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons.

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.