Kerst catering bestellen in Utrecht?

Wil jij met de kerst lekker eten, geen keukenstress en geen lange wachtrijen voor de kassa? Bestel je kerst catering in Utrecht in enkele kliks bij ons. Wij doen het al meer dan 11 jaar en weten precies wat iedereen lekker vindt.

“Onze chef-koks hebben zalige kerstmenu’s met de lekkerste kerstgerechten bereidt in eigen keuken!”

Bedien je gasten op individueel niveau door de hoofdgerechten zelf te kiezen en te bestellen. Wil je een 1, 2, 3, 4 of een 5 gangen kerstdiner, dan is dat geen punt. Wij hebben verschillende buffetten als keuze.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de aller kleinste gasten aan de kersttafel adviseren wij om 1 persoon te bestellen per 2 kinderen. Doe dit in de leeftijd van 4 tot 10 jaar.

Het kerst eten wordt gekoeld geleverd op beide kerstdagen. Je hebt als enige taak om de bijgeleverde chafing dishes met water te vullen en de branders an te steken. Dit kost je 2 minuten van je tijd! Het e.e.a. warmt binnen 30 minuten op. Hoe makkelijk wil jij het kerst eten serveren dit jaar?

Op alle andere dagen in December bezorgen wij het buffet warm!

Bestel je kerstdiner in Utrecht in enkele kliks!

Das niet zo lastig. Je maakt een keuze uit de buffetten die wij bieden en geeft op voor hoeveel personen je wilt. Vervolgens maak je een keuze uit de kerst hoofdgerechten en rond je de bestelling af. Wij mailen je direct de bevestiging van de bestelling in je mailbox.

Tot half December kun je bij ons bestellen. Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Utrecht, Maarssen, Meerkerk, Schoonhoven, Oudewater, Driebergen, De Meern en Maarsseveen.

Wij bezorgen je kerst eten de hele maand December, ook op beide kerstdagen.

Laat ons het voor je verzorgen. Wij zijn er goed in, doen het heel graag en heel smakelijk.

Je bent bij ons uit aan je eigen eettafel thuis.

Zalig kerstfeest!