Kerst catering bestellen in Tilburg?

Lekker eten met kerst met Tilburg of omgeving? Geen keukenstress, maar zonder al te veel moeite en tijd een zalig diner? Wij nemen je graag alle stress uit handen. Wij bezorgen immers ook in de regio van Tilburg onze zalige kerstmenu’s!

Complete en feestelijke kerstmenu’s hebben wij voor u gekookt deze kerst. Omdat je een keuze hebt uit 3 (van de 5) hoofdgerechten, is er voor ieder wat wils. Wil je graag een kerstmenu met meerdere gangen, dan kun je deze makkelijk toevoegen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Zijn de kinderen 4 – 10 jaar, bestel dan 1 persoon. Zijn de kinderen ouder, dan adviseren wij voor 1 persoon te bestellen. Onder de 4 jaar hoef je niks te reserveren.

Het menu wordt gekoeld geleverd en dien je zelf op te warmen met de bijgeleverde chafing dish en branders. Het kost je 2 minuten van je kostbare tijd om dit aan te stekken. De chafing dish doet de rest. Na 30 minuten kun je met je gezelschap heerlijk genieten!

Bestel je kerstdiner in Tilburg in enkele kliks!

Je bestelt je kerstdiner in enkele stappen: 

  1. Kies welk kerstmenu je wilt bestellen.
  2. Selecteer de 3 hoofdgerechten die je wilt serveren.
  3. Maak je kerstdiner compleet en bestel een dessertbuffet!
  4. Plaats je bestelling, vul je gegevens in en betaal handig met Ideal.

Je hebt de mogelijkheid om je kerstdiner te bestellen tot en met half December. Wij bezorgen de hele maand deze menu’s.

Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Goirle, De Moer, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel Udenhout en Moergestel.

Je hoeft tijdens kerst de deur verder niet uit!

Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons. Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.