Kerst catering bestellen in Tiel?

Lekker eten met kerst zonder er al te veel tijd voor te hebben? Wij nemen u graag alle stress uit handen. Wij bezorgen immers ook in Tiel.

Complete en feestelijke kerstmenu’s hebben wij voor u bedacht en kunnen wij bij u komen brengen. Omdat er per persoon gekozen kan worden uit de kerstgerechten is er voor ieder wat wils. Heeft u graag een kerstmenu van meerdere gangen dan kunt u deze makkelijk toevoegen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Er is een speciaal kinderkerstmenu door de chef bedacht. Voorafgaand aan de levering krijgt u van ons de bereidingstips en garneringstips. Het menu wordt gekoeld geleverd en moet het dus zelf opwarmen. E.e.a. duurt niet meer dan 30 minuten.

Bestel je kerstdiner in Tiel in enkele kliks!

Je bestelt je kerstdiner in enkele stappen: 

1. Kies welk kerstmenu je wilt bestellen.

2. Selecteer per persoon de gerechten die je wilt serveren.

3. Maak je kerstdiner compleet en bestel een Monte scropinno!

4. Speciaal voor de kinderen hebben wij een heerlijk kindermenu met verrassing.

5. Plaats je bestelling, vul je gegevens in en betaal handig met Ideal. Je hebt de mogelijkheid om je kerstdiner te bestellen tot en met 14 December.

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Druten, Appeltern, Kesteren, Geldermalsen, Hedel, Maurik.

U hoeft de deur verder niet uit. Uw bestelling wordt de 22e of 23e aan huis gebracht. De levering van uw kerstdiner laten wij verzorgen door PostNL, die in speciale maaltijdboxen stipt komen leveren.

Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons. Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.