Kerst catering bestellen in Stadskanaal?

Geen zin in langen wachtrijen bij de kassa’s in de week voor kerst? Wij leveren door heel Nederland en dus ook in Stadskanaal onze kerstcatering. Kies uit onze kerstmenu’s die onze chef met veel aandacht heeft samengesteld. Per kerstmenu selecteer je de kerstgerechten die je gasten willen eten.

Maak je kerstdiner eventueel compleet door onze Monte Scropinno te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Verras de kinderen met het speciale kinderkerstdiner. Inclusief een verrassing. Extra informatie over de bereidingswijze krijgt u van ons. U legt zelf de laatste hand aan uw kerstdiner. Wij leveren au traiteur en u warmt de kerstgerechten zelf op. Binnen een half uur heeft u een fantastisch en per persoon gekozen kerstdiner op tafel staan.

Bestel je kerstdiner in Stadskanaal in enkele kliks!

Kies per persoon welke kerstgerechten u lekker vind. Als u het bestelproces verder afwikkelt, krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order. Tot de 14e van December kunnen wij uw bestellingen aannemen en uw betaling ontvangen wij via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Musselkanaal, Drouwen, Borger, Gieten, Wedde, Vlagtwedde.

U kunt uw kerstdiner verwachten op de 22e of 23e van December. De foodafdeling van PostNL verzorgd dat voor ons en zijn komen stipt op tijd leveren.

Bij deze alvast eet smakelijk en een gezellige kerstavond gewenst.