Kerst catering bestellen in Sneek? 

Wilt u nu ook weleens zitten en genieten van het kerstdiner in plaats van de hele avond in de keuken? Laat u met onze kerstcatering verwennen. Wij komen ook in Sneek. Smaakvolle en feestelijke ingredienten zijn de basis voor onze doordachte kerstmenu’s. Per kerstmenu selecteer je de kerstgerechten die je gasten willen eten. 

Maak je kerstdiner eventueel compleet door onze Monte Scropinno te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de jongste aan de dinertafel is er een doordacht kinderkerstmenu gemaakt met een verrassing. Hoe het kerstdiner thuis te serveren leggen wij u vooraf uit inclusief garneringstips. U ontvangt dus het kerstmenu au traiteur hetgeen betekent dat u het zelf nog even moet opwarmen en af-garneren. In plaats van uren/dagen denken, inkopen, koken, proeven en af-garneren bent u met onze kerstcatering binnen 30 minuten klaar. 

Bestel je kerstdiner in Sneek in enkele kliks! 

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste voor 4 personen wordt besteld. U kunt per persoon iets kiezen. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Na 14 December kunnen wij geen bestellingen meer aannemen. Betalen gaat via ideal. 

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Ijlst, Gauw, Oppenhuizen, Uitwellingerga, Wommels, Sloten. U hoeft de deur verder niet uit. Uw bestelling wordt de 22e of 23e aan huis gebracht. De levering van uw kerstdiner laten wij verzorgen door PostNL, die in speciale maaltijdboxen stipt komen leveren. 

Wees te gast in eigen huis en laat je verwennen deze kerst. 

Eet smakelijk.