Kerst catering bestellen in Sittard-Geleen?

Deze kerst het liefst geen uren in de keuken voor een smakelijk kerstdiner? In Sittard-Geleen komen wij graag onze kerst catering bezorgen.

Onze chef kok heeft veel denkwerk voor u gedaan en komt met prima en hele smakelijke kerstmenu’s. Online kunt u per persoon uitzoeken welke onderdelen u in het kerstmenu wilt hebben. Tevens kunt u eventueel een extra gang bij het kerstmenu bij bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

De kinderen kunnen ook lekker mee eten van het kerstdiner. Bestel 1 persoon voor 2 kinderen in de leeftijd van 4 – 10 jaar oud. Zijn de kinderen ouder, dan bestel je 1 persoon, zijn ze jonger, dan hoef je niets te bestellen.

Hoe je thuis of op het werk, na ontvangst van het menu moet serveren, daarover geven wij je extra informatie bij de bezorging. Je geeft dus zelf de laatste finishing touch aan het kerstdiner door het zelf op te warmen met de bijgeleverde opwarmapparatuur. (chafing dishes met branders) Het is binnen 2 minuten klaar! Het opwarmen duurt maximaal 30 minuten. Je hebt het kerst eten in een handomdraai omgetoverd tot een sterren kerstdiner.

Bestel je kerstdiner in Sittard-Geleen in enkele kliks!

Je maakt eerst een keuze voor alle gasten en maakt de keuze van de hoofdgerechten bekend. Na de ontvangst van de bestelling krijgt je uiteraard een bevestiging. Na half December kunnen wij geen bestellingen meer aannemen. Betalen gaat via ideal.

Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Sittard,  Maaseik, Geleen, Echt, Dilsen-Stokkem, Valkenburg, Kinrooi en Lanaken. In de hele maand December en op beide kerstdagen komen wij het kerstdiner bezorgen.

Veel plezier met alle gasten en eet smakelijk deze kerst.