Kerst catering bestellen in Schiedam? 

Lekker eten met kerst zonder er al te veel tijd voor te hebben? Wij nemen u graag alle stress uit handen. Wij bezorgen immers ook in Schiedam. Complete en feestelijke kerstmenu’s hebben wij voor u bedacht en kunnen wij bij u komen brengen. Omdat u niet voor iedereen hetzelfde hoeft te bestellen kunt u de kerstmenu’s afstemmen op een ieder zijn eigen wensen. Heeft u één of meerdere grote eters aan tafel, dan kunt u voor hen extra kerstgerechten bij bestellen. Hun kerstdiner wordt dan snel een 4 gangen of zelfs 5 gangen kerstdiner. 

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Kijk ook eens naar het kinderkerstdiner voor uw kleine gasten aan uw kersttafel. De wijze van verwarmen en opmaken krijgt u vooraf van ons uitgelegd. Omdat uw kerstmenu gekoeld wordt geleverd heeft u nog als enige taak om e.e.a. op te warmen en op het bord te doen. Binnen een half uur staat het kerstdiner klaar. 

Bestel je kerstdiner in Schiedam in enkele kliks!  

Kies per persoon welke kerstgerechten u lekker vind. Als u het bestelproces verder afwikkelt, krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order. Tot de 14e van December kunnen wij uw bestellingen aannemen en uw betaling ontvangen wij via ideal. 

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Negenhuizen, Blijdorp, Sprangen, Blaker, Burgersdijk, Dijkpolder. Uw kerstdiner wordt door ons aan huis bezorgd. Dat doen wij op 22 of 23 December. De specialisten van fooddelivery van PostNL verzorgen de uitlevering van de bestellingen. 

Laat ons het voor u verzorgen. Wij zijn er goed in en doen het heel graag en heel smakelijk voor u. 

U bent bij ons uit aan uw eigen eettafel thuis. 

Zalig kerstfeest!