Kerst catering bestellen in Schagen?

Weet u even niet hoe u het kerstdiner moet regelen dit jaar? Laat het kerstdiner dan door ons bezorgen. Dat doen wij ook in Schagen. De meest feestelijke kerstgerechten vind u terug in onze kerstmenu’s. Bedien uw gasten op individueel niveau door per persoon te bestellen. Iedere gast kan zijn eigen kerstmenu samenstellen. Wilt u een 5 gangen kerstdiner dan is dat geen punt. Wij hebben verschillende opties om kerstgerechten bij te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Er is een speciaal kinderkerstmenu door de chef bedacht. Voorafgaand aan de levering krijgt u van ons de bereidingstips en garneringstips. Het menu wordt gekoeld geleverd en moet het dus zelf opwarmen. E.e.a. duurt niet meer dan 30 minuten.

Bestel je kerstdiner in Schagen in enkele kliks!

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende kerstgerechten die wij aanbieden. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging.

Bestellen kan tot 14-12 en betalen gaat via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Avendorp, Blokhuizen, Kreil, Tuitjehorn, De Rijp, Sint Maarten. Wij brengen uw kerstdiner aan huis op 22 December of 23 December. De verzending van de maaltijdboxen gebeurd door een speciale afdeling van PostNL.

Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

Merry Xmas!