Kerst catering bestellen in ‘s-Hertogenbosch?

Deze kerst geen tijd voor alle voorbereidingen die nodig zijn voor het maken van het kerstdiner? Onze kerst catering kunt u ook in ‘s-Hertogenbosch bestellen en laten bezorgen.

Zalige kerstmenu’s die uiterst feestelijk zijn hebben wij voor u bedacht. Op onze website ziet u de verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij u de kerstgerechten zelf kunt uitkiezen. Wil iemand een extra gang bij het kerstmenu dan kan dat worden bijbesteld.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de kinderen hoeft u niet iets aparts te regelen. Voor de kleinste kunt u een keuze maken uit het kerstdiner. De manier van opwarmen en tips hierover ontvangt u bij het bezorgen van uw buffet. Uw bestelling wordt gekoeld aangeleverd en u verzorgd zelf de laatste handelingen aangaande opwarmen en uitserveren. Laat u zich niet afschrikken door de eigen tijd die u kwijt bent aan de laatste finishing touch, die u zelf aan het kerstmenu moet geven. Het diner staat zo op tafel en is zo warm gemaakt.

Bestel uw kerstdiner in ‘s-Hertogenbosch in enkele kliks!

Zoekt u iets uit waarvan u denkt dat dat past bij uw kerstdiner wensen. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling.

U kunt via internetbankieren betalen en let op! Wij nemen na half December geen bestellingen meer aan. Uw kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van De Kruiskamp, De Herven, Wamberg, De Loofaert, Gewande en Voordijk, maar ook buiten deze regio!

Wij brengen uw kerstdiner aan huis, op het werk of andere locatie vanaf 10 personen. De verzending van het kerst eten gebeurd door onze gekoelde transportwagens.

U bent uit in eigen huis. Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete kerstarrangement.