Kerst catering bestellen in Rotterdam?

Deze kerst geen tijd voor alle voorbereidingen die nodig zijn voor het maken van het kerstdiner? Onze kerstcatering kunt u ook in Rotterdam bestellen en laten bezorgen.

Zalige kerstmenu’s die uiterst feestelijk zijn hebben wij voor u bedacht. U kunt aan de individuele wensen van uw gasten voldoen omdat u de kerstgerechten per persoon kunt kiezen. Is uw ideale kerstmenu een kerstdiner van 2 gangen of wel 5 gangen?

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Speciaal voor de kinderen adviseren wij van 4  tot 10 jaar, bestel 1 persoon voor 2 kinderen. Zijn de kinderen 10 jaar en ouder, bestel dan voor 1 persoon.

Een aantal dagen voor de bezorging laten wij weten hoe laat wij het kerst eten komen bezorgen. Met onze adviezen serveer je een onvergetelijk kerstmenu aan jezelf, familie of vrienden. Het kerstdiner is in 30 minuten mooi opgemaakt, opgewarmd en mooi gegarneerd op je eigen servies. (of huur dit in onze winkelwagen, wij doen de afwas!) Het enige dat u hoeft te doen is de bijgeleverde chafing dishes met branders aan te steken. Dit kost 2 minuten van uw tijd.

Bestel je kerstdiner in Rotterdam in enkele kliks!

Je kunt online één van onze kerstmenu’s bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor je e.e.a. wilt bestellen. Iedere gast kan kiezen wat ie lekker vindt. Na het doen van de bestelling krijg je direct een bevestiging van de order.

Tot half December nemen wij de bestellingen aan. Je kunt direct online betalen. Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Heerjansdam, Ridderkerk, Kinderdijk en Alblasserdam.

Wij bezorgen het kerstdiner de hele maand december. Ook op beide kerstdagen. Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door onze professionele koks en bezorgservice!

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.