Kerst catering bestellen in Roosendaal? 

Deze kerst het liefst geen uren in de keuken voor een smakelijk kerstdiner? In Roosendaal komen wij graag onze kerstcatering leveren. Onze chef heeft veel denkwerk voor u gedaan en komt met prima en hele smakelijke kerstmenu’s. Omdat er per persoon gekozen kan worden uit de kerstgerechten is er voor ieder wat wils. Heeft u graag een kerstmenu van meerdere gangen dan kunt u deze makkelijk toevoegen. 

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de kinderen hoeft u niet iets aparts te regelen. Voor de kleinste kunt u een keuze maken uit het kinderkerstdiner inclusief een leuke verrassing. De manier van opwarmen en tips over hoe u e.e.a. leuk kunt af-garneren ontvangt u ook van ons. Uw bestelling wordt gekoeld aangeleverd en u verzorgd zelf de laatste handelingen aangaande opwarmen en uitserveren. Laat u zich niet afschrikken door de 30 minuten eigen tijd die u kwijt bent aan de laatste finishing touch die u zelf aan het kerstmenu moet geven. 

Bestel je kerstdiner in Roosendaal in enkele kliks!  

Das niet zo lastig. U maakt een keuze uit de pakketten die wij bieden, u geeft op voor hoeveel personen u dat wilt en kiest per persoon uw kerstgerechten, u rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling. U kunt tot 14 December bestellen en betalen gaat online. 

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Oud Gastel, Rucphen, Wouw, Hoeven, Moerstraten, Nederheide. 

U kunt uw kerstdiner verwachten op de 22e of 23e van December. De foodafdeling van PostNL verzorgd dat voor ons en zijn komen stipt op tijd leveren. 

Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan. 

Fijne kerstdagen.