Kerst catering bestellen in Roermond?

Weg van alle keukenstress rondom kerst? Ook bij jou in Roermond kunnen wij de kerst catering bezorgen. We hebben heerlijke kerstmenu’s speciaal voor jullie gezelschap samengesteld.

Op onze website zie je verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij jezelf de kerst hoofdgerechten kunt uitkiezen. Wil je meerdere gangen in het kerstmenu, dan kan dat!

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s.

Verras de kinderen met de lekkerste gerechten. Bestel 1 persoon voor 2 kinderen in de leeftijd van 4 – 10 jaar. Zijn de kinderen ouder, bestel dan 1 persoon. Zijn ze jonger, dan hoef je niks te bestellen.

Wij leveren het buffet ‘Au traiteur’, wat betekend dat je het eten zelf opwarmt met de bijgeleverde opwarmapparatuur. Je legt zelf de laatste hand aan het kerstdiner. (kost 2 minuten van je tijd). Binnen een half uur heb je een fantastisch kerstmenu op tafel staan.

Bestel je kerstdiner in  Roermond in enkele kliks!

Op de website bekijk je de verschillende kerst-arrangementen. Selecteer voor hoeveel personen je wilt bestellen en wikkel het bestelproces af. Financieel wordt e.e.a. afgewikkeld via ideal. Na ontvangst van je order ontvang je direct een e-mailbevestiging.

Tot half December kun je bij ons bestellen. Daarna worden er geen bestellingen meer aangenomen.  Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Roermond, Swalmen, Boukoul, Melick, Buggenum, Herten en Paarlo.

Wij bezorgen je kerstdiner gekoeld de hele maand December, ook op beide kerstdagen. Wees te gast in eigen huis en laat ons je kerstdiner verzorgen.

Veel plezier met je gasten en alvast eet smakelijk deze kerst.