Kerst catering bestellen in Roden? 

Geen zin in langen wachtrijen bij de kassa’s in de week voor kerst? Wij leveren door heel Nederland en dus ook in Roden onze kerstcatering. Kies uit onze kerstmenu’s die onze chef met veel aandacht heeft samengesteld. De verschillende kerstgerechten kunnen per persoon worden besteld waardoor niet iedereen hetzelfde hoeft te eten met kerst. Willen uw gasten een uitgebreider kerstdiner dan kunt u extra gangen bestellen. 

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

De kinderen kunnen ook lekker mee eten van het kerstdiner. Voor hun is er iets speciaals samengesteld inclusief verrassing. Hoe u thuis, na ontvangst van uw pakket het menu moet serveren, daarover sturen wij u extra informatie. Het opwarmen van de kerstgerechten doet u zelf. U geeft dus zelf de laatste finishing touch aan uw kerstdiner. Binnen 30 minuten heeft u uw bestelling omgetoverd tot een 5 sterren kerstdiner. 

Bestel je kerstdiner in Roden in enkele kliks! 

Je bestelt je kerstdiner in enkele stappen: 

1. Kies welk kerstmenu je wilt bestellen. 

2. Selecteer per persoon de gerechten die je wilt serveren. 

3. Maak je kerstdiner compleet en bestel een Monte scropinno! 

4. Speciaal voor de kinderen hebben wij een heerlijk kindermenu met verrassing. 

5. Plaats je bestelling, vul je gegevens in en betaal handig met Ideal. Je hebt de mogelijkheid om je kerstdiner te bestellen tot en met 14 December. 

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Sandebuur, Roderwolde, Altena, Lieveren, Leek, Foxwolde. 

U kunt uw kerstdiner verwachten op de 22e of 23e van December. De foodafdeling van PostNL verzorgd dat voor ons en zijn komen stipt op tijd leveren. 

U bent uit in eigen huis. Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete kerstarrangement.