Kerst catering bestellen in Rijswijk?

Wil jij met de kerst lekker eten, geen keukenstress en geen lange wachtrijen voor de kassa? Bestel je kerst catering in Rijswijk in enkele kliks bij ons.

Onze chef-koks hebben zalige kerstmenu’s met de lekkerste kerstgerechten bereidt in eigen keuken! Online kunt u per persoon uitzoeken welke onderdelen u in het kerstmenu wilt hebben. Per persoon kunt u eventueel een extra gang bij het kerstmenu bij bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Aan de junioren hebben wij ook aandacht besteed. Voor hen is er een speciaal kinder kerstdiner. De uitleg bij hoe te verwarmen en hoe te garneren krijgt u van ons toegestuurd. Het opwarmen en af-garneren van uw kerstdiner doet u zelf. Wij leveren het kerstmenu namelijk gekoeld af. Uw eigen inspanningen aan dit smakelijke kerstdiner duren niet langen dan een half uurtje.

Bestel je kerstdiner in Rijswijk in enkele kliks!

Zoekt u iets uit waarvan u denkt dat dat past bij uw kerstdiner wensen. U kunt p.p. bestellen zolang er maar ten minste voor 4 personen besteld wordt. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling. U kunt via ideal betalen en let op!

Wij nemen na 14 December geen bestellingen meer aan. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Nieuwe Tuinen, Het Woudt, Abtswoude, Tanthof, Oostbuurt en Essellanden. U kunt alle aandacht aan uw gasten geven want wij komen uw bestelling gratis aan huis bezorgen op de 22e of 23e. De mensen van PostNL komen stipt op tijd uw kerstdiner gekoeld aanleveren in speciale maaltijdboxen.

Bij deze alvast eet smakelijk en een gezellige kerstavond gewenst.