Kerst catering bestellen in Purmerend?

Wil jij met de kerst lekker eten, geen keukenstress en geen lange wachtrijen voor de kassa? Bestel je kerst catering in Purmerend in enkele kliks bij ons.

Onze chef-koks hebben zalige kerstmenu’s met de lekkerste kerstgerechten bereidt in eigen keuken! Per kerstmenu selecteer je de kerstgerechten die je gasten willen eten.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Speciaal voor de kinderen adviseren wij van 4 tot 10 jaar om 1 persoon te bestellen per 2 kinderen. Een aantal dagen voor de bezorging laten wij weten hoe laat wij exact alles komen bezorgen. Met onze adviezen serveer je een onvergetelijk kerstmenu aan jezelf, familie of vrienden. Het kerstdiner is in 10 minuten opgewarmd met de bijgeleverde opwarmapparatuur.

Bestel je kerstdiner in Purmerend in enkele kliks!

Zoek een zalig kerstdiner uit waarvan je denkt dat dat past bij je wensen. Je hebt een keuze uit 5 hoofdgerechten, waarvan je er 3 mag uitzoeken. Je maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvang je van ons een bevestiging van de bestelling.

Je kunt direct via Ideal betalen! Wij nemen na half December geen bestellingen meer aan. Je kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Purmerend, Den Ilp, West-Beemster, Middenbeemster, Oosthuizen, Uitdam en De rijp.

Wij brengen je kerstdiner aan huis, op het werk of andere locatie in de hele maand december en op beide kerstdagen.

Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons.

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.