Kerst catering bestellen in Noordwijk?

Deze kerst het liefst geen uren in de keuken voor een smakelijk kerstdiner? In Noordwijk komen wij graag onze kerstcatering leveren. Onze chef heeft veel denkwerk voor u gedaan en komt met prima en hele smakelijke kerstmenu’s. U kunt aan de individuele wensen van uw gasten voldoen omdat u de kerstgerechten per persoon kunt kiezen. Is uw ideale kerstmenu een kerstdiner van 4 gangen of 5 gangen dan bestelt u deze extra gangen er makkelijk bij.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

De kinderen kunnen ook lekker mee eten van het kerstdiner. Voor hun is er iets speciaals samengesteld inclusief verrassing. Hoe u thuis, na ontvangst van uw pakket het menu moet serveren, daarover sturen wij u extra informatie. Het opwarmen van de kerstgerechten doet u zelf. U geeft dus zelf de laatste finishing touch aan uw kerstdiner. Binnen 30 minuten heeft u uw bestelling omgetoverd tot een 5 sterren kerstdiner.

Bestel je kerstdiner in Noordwijk in enkele kliks!

Das niet zo lastig. U maakt een keuze uit de pakketten die wij bieden, u geeft op voor hoeveel personen u dat wilt en kiest per persoon uw kerstgerechten, u rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling. U kunt tot 14 December bestellen en betalen gaat online. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Noordwijk-Binnen, Voorhout, Ruigenhoek, Hillegom, Treslong, Beinsdorp.

U kunt alle aandacht aan uw gasten geven want wij komen uw bestelling gratis aan huis bezorgen op de 22e of 23e. De mensen van PostNL komen stipt op tijd uw kerstdiner gekoeld aanleveren in speciale maaltijdboxen.

Wees te gast in eigen huis en laat je verwennen deze kerst. Eet smakelijk.