Kerst catering bestellen in Nijmegen?

Wil je nu ook weleens zitten en genieten van het kerstdiner in plaats van de hele avond in de keuken te staan? Laat je met onze kerst catering verwennen! Wij bezorgen ook in Nijmegen.

Smaakvolle en feestelijke ingrediënten zijn de basis voor onze doordachte kerstmenu’s. Per kerstmenu selecteer je de warme kerst hoofdgerechten die je aan je gasten willen serveren. Maak je kerstdiner eventueel compleet door meerdere gangen te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Aan de kinderen hebben wij ook gedacht. Bestel 1 persoon per 2 kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Zijn de kinderen ouder, bestel dan 1 persoon, zijn ze jonger dan 4, bestel dan niet.

Wij leveren de kerstmenu’s gekoeld met opwarmapparatuur (chafing dihes en branders) De uitleg hoe je moet opwarmen krijg je bij de levering bezorgd. Het opwarmen van het kerstdiner doe je zelf. Je eigen inspanningen aan dit smakelijke kerstdiner duren niet langer dan 2 minuten. Na een half uurtje opwarmen kun je aan tafel.

Bestel je kerstdiner in Nijmegen in enkele kliks!

Je kunt zelf de warme hoofdgerechten uitzoeken die je wilt serveren aan je gasten. Je maakt het bestelproces verder af, betaald met Ideal online en achteraf ontvangt je van ons een bevestiging van de bestelling per e-mail.

Wij nemen na half December geen bestellingen meer aan. Dan gaan wij met de koks aan de slag met inkopen en voorbereiden van alle kerst bestellingen.

Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Nijmegen, Gendt, Bemmel, Beuningen, Elst, Ewijk, Malden en Ooij.

Het uitleveren van de kerstdiners doen wij de hele maand december en op beide kerstdagen.

Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag.

Merry Xmas!