Kerst catering bestellen in Nieuwerkerk a/d IJssel?

Lekker eten met kerst zonder er al te veel tijd voor te hebben? Wij nemen u graag alle stress uit handen. Wij bezorgen immers ook in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Complete en feestelijke kerstmenu’s hebben wij voor u bedacht en kunnen wij bij u komen brengen. Omdat u niet voor iedereen hetzelfde hoeft te bestellen kunt u de kerstmenu’s afstemmen op een ieder zijn eigen wensen. Heeft u één of meerdere grote eters aan tafel, dan kunt u voor hen extra kerstgerechten bij bestellen. Hun kerstdiner wordt dan snel een 4 gangen of zelfs 5 gangen kerstdiner.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de jongste aan de dinertafel is er een doordacht kinderkerstmenu gemaakt met een verrassing. Hoe het kerstdiner thuis te serveren leggen wij u vooraf uit inclusief garneringstips. U ontvangt dus het kerstmenu au traiteur hetgeen betekent dat u het zelf nog even moet opwarmen en af-garneren. In plaats van uren/dagen denken, inkopen, koken, proeven en af-garneren bent u met onze kerstcatering binnen 30 minuten klaar.

Bestel je kerstdiner in Nieuwerkerk a/d IJssel in enkele kliks!

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste voor 4 personen wordt besteld. U kunt per persoon iets kiezen. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging.

Na 14 December kunnen wij geen bestellingen meer aannemen. Betalen gaat via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Oudererk aan den Ijssel, Lekkerkerk, Achtebroek, Bergambacht, Koolwijk en Bergstoep.

Wij bezorgen je kerstdiner gratis en gekoeld aan huis op 22 of 23 December. In samenwerking met de Maaltijden bezorgservice van PostNL komen wij je kerst eten door heel Nederland bezorgen!  Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons.

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.