Kerst catering bestellen in Nieuwegein?

Weet u even niet hoe u het kerstdiner moet regelen dit jaar? Laat het kerstdiner dan door ons bezorgen. Dat doen wij ook in Nieuwegein. De meest feestelijke kerstgerechten vind u terug in onze kerstmenu’s. Op onze website ziet u de verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij u per persoon de kerstgerechten kunt uitkiezen. Wil iemand een extra gang bij het kerstmenu dan kan dat worden bijbesteld.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Aan de junioren hebben wij ook aandacht besteed. Voor hen is er een speciaal kinder kerstdiner. De uitleg bij hoe te verwarmen en hoe te garneren krijgt u van ons toegestuurd. Het opwarmen en af-garneren van uw kerstdiner doet u zelf. Wij leveren het kerstmenu namelijk gekoeld af. Uw eigen inspanningen aan dit smakelijke kerstdiner duren niet langen dan een half uurtje.

Bestel je kerstdiner in Nieuwegein in enkele kliks!

Op de website bekijkt u de verschillende kerstdiner-arrangementen die wij voor u samenstelde. U kunt pp iets anders kiezen zolang er maar voor ten minste 4 personen wordt besteld. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Na ontvangst van uw order ontvangt u direct een emailbevestiging. Tot 14 December kunt u bij ons terecht. Daarna worden er geen bestellingen meer aangenomen. Financieel wordt e.e.a. afgewikkeld via ideal.

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Ijsselveld, Lopik, Ijsselstein, Papendorp, De Hagen, Hagestein. U hoeft de deur verder niet uit. Uw bestelling wordt de 22e of 23e aan huis gebracht. De levering van uw kerstdiner laten wij verzorgen door PostNL, die in speciale maaltijdboxen stipt komen leveren. Wees te gast in eigen huis en laat ons het e.e.a. voor u verzorgen.

Veel plezier met uw gasten en eet smakelijk deze kerst.