Kerst catering bestellen in Middelburg?

Deze kerst geen tijd voor alle voorbereidingen die nodig zijn voor het maken van het kerstdiner? Onze kerstcatering kunt u ook in [plaats] bestellen en laten bezorgen. Zalige kerstmenu’s die uiterst feestelijk zijn hebben wij voor u bedacht. Per kerstmenu selecteer je de kerstgerechten die je gasten willen eten.

Maak je kerstdiner eventueel compleet door onze Monte Scropinno te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Er is een speciaal kinderkerstmenu door de chef bedacht. Voorafgaand aan de levering krijgt u van ons de bereidingstips en garneringstips. Het menu wordt gekoeld geleverd en moet het dus zelf opwarmen. E.e.a. duurt niet meer dan 30 minuten.

Bestel je kerstdiner in Middelburg in enkele kliks!

Zoekt u iets uit waarvan u denkt dat dat past bij uw kerstdiner wensen. U kunt pp bestellen zolang er maar ten minste voor 4 personen besteld wordt. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling. U kunt via ideal betalen en let op! Wij nemen na 14 December geen bestellingen meer aan.

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Kleverskerke, Oudedorp, Koudekerke, Arnemuiden, Grijpskerke, Gapinge. U kunt uw kerstdiner verwachten op de 22e of 23e van December. De foodafdeling van PostNL verzorgd dat voor ons en zijn komen stipt op tijd leveren. Laat ons het voor u verzorgen.

Wij zijn er goed in en doen het heel graag en heel smakelijk voor u. U bent bij ons uit aan uw eigen eettafel thuis.

Zalig kerstfeest!