Kerst catering bestellen in Meppel?

Deze kerst het liefst geen uren in de keuken voor een smakelijk kerstdiner? In Meppel komen wij graag onze kerstcatering leveren. Onze chef heeft veel denkwerk voor u gedaan en komt met prima en hele smakelijke kerstmenu’s. U kunt aan de individuele wensen van uw gasten voldoen omdat u de kerstgerechten per persoon kunt kiezen. Is uw ideale kerstmenu een kerstdiner van 4 gangen of 5 gangen dan bestelt u deze extra gangen er makkelijk bij.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de jongste aan de dinertafel is er een doordacht kinderkerstmenu gemaakt met een verrassing. Hoe het kerstdiner thuis te serveren leggen wij u vooraf uit inclusief garneringstips. U ontvangt dus het kerstmenu au traiteur hetgeen betekent dat u het zelf nog even moet opwarmen en af-garneren. In plaats van uren/dagen denken, inkopen, koken, proeven en af-garneren bent u met onze kerstcatering binnen 30 minuten klaar.

Bestel je kerstdiner in Meppel in enkele kliks!

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste voor 4 personen wordt besteld. U kunt per persoon iets kiezen. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Na 14 December kunnen wij geen bestellingen meer aannemen. Betalen gaat via ideal.

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Dijkhuizen, Ruinerworld, Kolderveen, Ruinen, Staphorst, Baarlo. U kunt uw kerstdiner verwachten op de 22e of 23e van December. De foodafdeling van PostNL verzorgd dat voor ons en zijn komen stipt op tijd leveren.

Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag voor u. Merry Xmas!