Kerst catering bestellen in Maastricht?

Geen zin in langen wachtrijen bij de kassa’s in de week voor kerst? Wij leveren door heel Nederland en dus ook in de regio van Weert, Bemelen, Bunde, Sint Pieter, Heer, Gronsveld onze kerstcatering.

Kies uit onze kerstmenu’s die onze chef met veel aandacht heeft samengesteld. Bedien uw gasten op individueel niveau door per persoon te bestellen. Iedere gast kan zijn eigen kerstmenu samenstellen. Wilt u een 5 gangen kerstdiner dan is dat geen punt. Wij hebben verschillende opties om kerstgerechten bij te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Verras de kinderen met het speciale kinderkerstdiner. Inclusief een verrassing. Extra informatie over de bereidingswijze krijgt u van ons. U legt zelf de laatste hand aan uw kerstdiner. Wij leveren au traiteur en u warmt de kerstgerechten zelf op. Binnen een half uur heeft u een fantastisch en per persoon gekozen kerstdiner op tafel staan.

Bestel je kerstdiner in Maastricht in enkele kliks!

Kies per persoon welke kerstgerechten u lekker vind. Als u het bestelproces verder afwikkelt, krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order. Tot de 14e van December kunnen wij uw bestellingen aannemen en uw betaling ontvangen wij via ideal.

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Riemst, Valkenburg, Beek, Meerssen, Elsloo, Schin op Geul. U kunt alle aandacht aan uw gasten geven want wij komen uw bestelling gratis aan huis bezorgen op de 22e of 23e. De mensen van PostNL komen stipt op tijd uw kerstdiner gekoeld aanleveren in speciale maaltijdboxen.

Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons. Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.