Kerst catering bestellen in Leeuwarden?

Weet u even niet hoe u het kerstdiner moet regelen dit jaar? Laat het kerstdiner dan door ons bezorgen. Dat doen wij ook in de regio van Bilgaard, Nijlân, Huizum, Snakkerburen, Vrijheidswijk, Camminghaburen.

De meest feestelijke kerstgerechten vind u terug in onze kerstmenu’s. U kunt aan de individuele wensen van uw gasten voldoen omdat u de kerstgerechten per persoon kunt kiezen. Is uw ideale kerstmenu een kerstdiner van 4 gangen of 5 gangen dan bestelt u deze extra gangen er makkelijk bij.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de kinderen hoeft u niet iets aparts te regelen. Voor de kleinste kunt u een keuze maken uit het kinderkerstdiner inclusief een leuke verrassing. De manier van opwarmen en tips over hoe u e.e.a. leuk kunt af-garneren ontvangt u ook van ons.

Uw bestelling wordt gekoeld aangeleverd en u verzorgd zelf de laatste handelingen aangaande opwarmen en uitserveren. Laat u zich niet afschrikken door de 30 minuten eigen tijd die u kwijt bent aan de laatste finishing touch die u zelf aan het kerstmenu moet geven.

Bestel je kerstdiner in Leeuwarden in enkele kliks!

Je bestelt je kerstdiner in enkele stappen: 

1. Kies welk kerstmenu je wilt bestellen.

2. Selecteer per persoon de gerechten die je wilt serveren.

3. Maak je kerstdiner compleet en bestel een Monte scropinno!

4. Speciaal voor de kinderen hebben wij een heerlijk kindermenu met verrassing.

5. Plaats je bestelling, vul je gegevens in en betaal handig met Ideal.

Je hebt de mogelijkheid om je kerstdiner te bestellen tot en met 14 December. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Harlingen, Stiens, Franeker, Winsum, Wommels, Grou. Wij bezorgen je kerstdiner gratis en gekoeld aan huis op 22 of 23 December. In samenwerking met de Maaltijden bezorgservice van PostNL komen wij je kerst eten door heel Nederland bezorgen!

Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

Merry Xmas!