Kerst catering bestellen in Katwijk?

Weg van alle keukenstress rondom kerst? Ook bij u in Katwijk kunnen wij de kerstcatering voor u verzorgen. We hebben heerlijke kerstmenu’s speciaal voor u samengesteld. Online kunt u per persoon uitzoeken welke onderdelen u in het kerstmenu wilt hebben. Per persoon kunt u eventueel een extra gang bij het kerstmenu bij bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de kinderen hoeft u niet iets aparts te regelen. Voor de kleinste kunt u een keuze maken uit het kinderkerstdiner inclusief een leuke verrassing. De manier van opwarmen en tips over hoe u e.e.a. leuk kunt af-garneren ontvangt u ook van ons. Uw bestelling wordt gekoeld aangeleverd en u verzorgd zelf de laatste handelingen aangaande opwarmen en uitserveren. Laat u zich niet afschrikken door de 30 minuten eigen tijd die u kwijt bent aan de laatste finishing touch die u zelf aan het kerstmenu moet geven.

Bestel je kerstdiner in Katwijk in enkele kliks!

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste voor 4 personen wordt besteld. U kunt per persoon iets kiezen. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging.

Na 14 December kunnen wij geen bestellingen meer aannemen. Betalen gaat via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van De Klei, Rijksdorp, Oegstgeest, Warmond, Teijlingen, Sassenheim. Uw kerstdiner wordt door ons aan huis bezorgd. Dat doen wij op 22 of 23 December. 

De specialisten van fooddelivery van PostNL verzorgen de uitlevering van de bestellingen. U bent uit in eigen huis.

Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete kerstarrangement.