Kerst catering bestellen in Kampen?

Wil jij met de kerst lekker eten, geen keukenstress en geen lange wachtrijen voor de kassa? Bestel je kerst catering in Kampen in enkele kliks bij ons.

Onze chef-koks hebben zalige kerstmenu’s met de lekkerste kerstgerechten bereidt in eigen keuken! Per kerstmenu selecteer je de kerstgerechten die je gasten willen eten. Maak je kerstdiner eventueel compleet door onze Monte Scropinno te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

De kinderen kunnen ook lekker mee eten van het kerstdiner. Voor hun is er iets speciaals samengesteld inclusief verrassing. Hoe u thuis, na ontvangst van uw pakket het menu moet serveren, daarover sturen wij u extra informatie. Het opwarmen van de kerstgerechten doet u zelf. U geeft dus zelf de laatste finishing touch aan uw kerstdiner. Binnen 30 minuten heeft u uw bestelling omgetoverd tot een 5 sterren kerstdiner.

Bestel je kerstdiner in Kampen in enkele kliks!

Kies per persoon welke kerstgerechten u lekker vind. Als u het bestelproces verder afwikkelt, krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order. Tot de 14e van December kunnen wij uw bestellingen aannemen en uw betaling ontvangen wij via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Elburg, Wezep, Hattem, Genemuiden, Oldebroek, Zwartsluis.

Wij brengen uw kerstdiner aan huis op 22 December of 23 December. De verzending van de maaltijdboxen gebeurd door een speciale afdeling van PostNL. Wees te gast in eigen huis en laat ons het e.e.a. voor u verzorgen.

Veel plezier met uw gasten en eet smakelijk deze kerst.