Kerst catering bestellen in Huizen?

Wilt u nu ook weleens zitten en genieten van het kerstdiner in plaats van de hele avond in de keuken? Laat u met onze kerstcatering verwennen.

Wij komen ook in de regio van Bijvanck, Eemdijk, Bikbergen, Hooge Viuursche, Zeldert, Holk.

Smaakvolle en feestelijke ingredienten zijn de basis voor onze doordachte kerstmenu’s. Omdat u niet voor iedereen hetzelfde hoeft te bestellen kunt u de kerstmenu’s afstemmen op een ieder zijn eigen wensen. Heeft u één of meerdere grote eters aan tafel, dan kunt u voor hen extra kerstgerechten bij bestellen. Hun kerstdiner wordt dan snel een 4 gangen of zelfs 5 gangen kerstdiner.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Verras de kinderen met het speciale kinderkerstdiner. Inclusief een verrassing. Extra informatie over de bereidingswijze krijgt u van ons. U legt zelf de laatste hand aan uw kerstdiner. Wij leveren au traiteur en u warmt de kerstgerechten zelf op. Binnen een half uur heeft u een fantastisch en per persoon gekozen kerstdiner op tafel staan.

Bestel je kerstdiner in Huizen in enkele kliks!

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende kerstgerechten die wij aanbieden. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Bestellen kan tot 14-12 en betalen gaat via ideal.

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Bijvanck, Eemdijk, Bikbergen, Hooge Viuursche, Zeldert, Holk. Op 22 December en 23 December komen wij uw kerstdiner bezorgen. De maaltijdboxen worden door de fooddelivery afdeling van PostNL verzonden.

Bij deze alvast eet smakelijk en een gezellige kerstavond gewenst.