Kerst catering bestellen in Hoorn?

Lekker eten met kerst zonder er al te veel tijd voor te hebben in Hoorn? Wij nemen u graag alle stress uit handen. Wij bezorgen immers ook in de regio van Wognum, Zwaag, Blokker, Zwaagdijk, Enkhuizen en Hoogkarspel.

Complete en feestelijke kerstmenu’s hebben wij voor u bedacht en kunnen wij bij u komen brengen. Iedere gast kan lekker eten waar die trek in heeft. Wilt u een 3, 4 of 5 gangen kerstdiner dan is dat geen punt. Wij hebben verschillende opties om kerstgerechten bij te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Speciaal voor de kinderen adviseren wij om van tot 4 jaar geen eten te bestellen, 4 – 10 jaar 1 persoon bestellen per 2 kinderen en 10 jaar en ouder 1 persoon te bestellen.

Je kunt in de winkelwagen een tijd aangeven hoe laat je alles wenst te ontvangen. Een aantal dagen voor de bezorging ontvang je een e-mail hoe laat wij exact komen.

Met onze adviezen serveer je een onvergetelijk kerstmenu aan jezelf, familie of vrienden. Bij de levering krijg je alle koude gerechten op schalen en de warme gerechten in chafing dishes met branders. Het kerstdiner is in 30 minuten opgewarmd en mooi opgemaakt op je eigen servies.

Bestel je kerstdiner in Hoorn in enkele kliks!

Je kunt online één van onze kerstmenu’s bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor je e.e.a. nodig heeft. Iedere gast kan kiezen wat ie lekker vindt. Na het doen van de bestelling krijg je direct een bevestiging van de order.

Tot half December nemen wij de bestellingen aan. Je kunt online betalen. Je kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Hoorn, Wognum, Zwaag, Blokker, Zwaagdijk, Enkhuizen en Hoogkarspel.

Wij bezorgen je kerstdiner de hele maand December en op beide kerstdagen.

Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan.

Fijne kerstdagen.