Kerst catering bestellen in Hilversum?

Deze kerst geen tijd voor alle voorbereidingen die nodig zijn voor het maken van het kerstdiner? Onze kerstcatering kunt u ook in de regio van Lage Vuursche, Crailo, Tienhoven, De Bilt, ‘s Gravenland en Den Dolder bestellen en laten bezorgen. Zalige kerstmenu’s die uiterst feestelijk zijn hebben wij voor u bedacht. Omdat er per persoon gekozen kan worden uit de kerstgerechten is er voor ieder wat wils.

Heeft u graag een kerstmenu van meerdere gangen dan kunt u deze makkelijk toevoegen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

De kinderen kunnen ook lekker mee eten van het kerstdiner. Voor hun is er iets speciaals samengesteld inclusief verrassing. Hoe u thuis, na ontvangst van uw pakket het menu moet serveren, daarover sturen wij u extra informatie. Het opwarmen van de kerstgerechten doet u zelf. U geeft dus zelf de laatste finishing touch aan uw kerstdiner. Binnen 30 minuten heeft u uw bestelling omgetoverd tot een 5 sterren kerstdiner.

Bestel je kerstdiner in Hilversum in enkele kliks!

Je bestelt je kerstdiner in enkele stappen: 

1. Kies welk kerstmenu je wilt bestellen.

2. Selecteer per persoon de gerechten die je wilt serveren.

3. Maak je kerstdiner compleet en bestel een Monte scropinno!

4. Speciaal voor de kinderen hebben wij een heerlijk kindermenu met verrassing.

5. Plaats je bestelling, vul je gegevens in en betaal handig met Ideal.

Je hebt de mogelijkheid om je kerstdiner te bestellen tot en met 14 December. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Lage Vuursche, Crailo, Tienhoven, De Bilt, ‘s Gravenland en Den Dolder.

Wij bezorgen je kerstdiner gratis en gekoeld aan huis op 22 of 23 December. In samenwerking met de Maaltijden bezorgservice van PostNL komen wij je kerst eten door heel Nederland bezorgen!  Wees te gast in eigen huis en laat ons het e.e.a. voor u verzorgen.

Veel plezier met uw gasten en eet smakelijk deze kerst.