Kerst catering bestellen in Hengelo?

Deze kerst het liefst geen uren in de keuken voor een smakelijk kerstdiner? In Hengelo komen wij graag onze kerst catering bezorgen. Onze chef heeft veel denkwerk voor je gedaan en komt met prima en hele smakelijke kerstmenu’s bij jou thuis, op het werk of andere locatie in de regio van Hengelo.

De verschillende kerst hoofdgerechten kunnen worden besteld, waardoor niet iedereen hetzelfde hoeft te eten met kerst. Wil je je gasten een uitgebreider kerstdiner serveren, dan kunt je extra gangen bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Verras de kinderen met de lekkerste kerstgerechten. Bestel voor de kinderen van 4 tot 10 jaar 1 persoon per 2 kinderen.

Wij leveren het eten op beide kerstdagen ‘au traiteur’, hetgeen betekend dat je het eten zelf opwarmt met de bijgeleverde opwarm apparatuur. Extra informatie over de opwarming van het kerstbuffet krijg je van ons bij de bezorging. Dit kost kost je hoogstens 2 minuten van je tijd. Binnen een half uur heeft u een fantastisch en per persoon gekozen kerstdiner op tafel staan. Alle andere dagen in december bezorgen wij het eten warm!

Bestel je kerstdiner in Hengelo in enkele kliks!

Op de website bekijk je de verschillende kerstdiner-arrangementen die wij voor je hebben samengesteld. Je kunt de warme hoofdgerechten (3 van de 5) kiezen zolang er maar voor tenminste 3 worden besteld.

Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Financieel wordt e.e.a. afgewikkeld via ideal. Na ontvangst van je reservering ontvang je direct een e-mailbevestiging.

Tot half December kun je bij ons bestellen. Daarna worden er geen bestellingen meer aangenomen. Je kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Hengelo, Zeldam, Saasveld, Deurningen, Oldenzaal, Weerselo en Agelo.

Je kunt alle aandacht aan je gasten geven, want wij komen je bestelling de hele maand december bezorgen en op beide kerstdagen. Hoe makkelijk wil jij het hebben dit jaar?

Bij deze alvast eet smakelijk en een gezellige kerstavond gewenst.