Kerst catering bestellen in Helmond?

Geen zin in lange wachtrijen bij de kassa’s in de week voor kerst? Wij leveren door heel Nederland en ook in Helmond en omgeving onze kerst catering!

Kies uit onze kerstmenu’s die onze chef met veel aandacht heeft samengesteld. Op onze website zie je de verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij je de keuze hebt uit meerdere hoofdgerechten. Wil iemand een extra gang bij het kerstmenu, dan kan dat worden bijbesteld.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Aan de junioren hebben wij ook aandacht besteed. Voor hen adviseren wij om 1 persoon te bestellen per 2 kinderen (in de leeftijd van 4 – 10 jaar oud). Het opwarmen van het kerstdiner doe je zelf op beide kerstdagen, de andere dagen in december bezorgen wij warm. De uitleg hoe te verwarmen krijg je van ons bij de bezorging. Wij leveren het kerstmenu namelijk gekoeld af. Uw eigen inspanningen aan dit smakelijke kerstdiner duren niet langen dan 2 minuten. De bijleverde opwarmapparatuur doet de rest, binnen 30 minuten kun je aan tafel.

Bestel je kerstdiner in Helmond in enkele kliks!

Zoek online het lekkerste kerstbuffet dat past bij je kerstdiner wensen. Je maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvang je van ons een bevestiging van de bestelling. Je kunt via I-deal betalen en let op! Wij nemen na half December geen bestellingen meer aan.

Je kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Helmond, Mierlo, Deurne, Beek en Donk, Bakel, Asten en Gemert.

Je hoeft deze kerst de deur verder niet uit. Je bestelling wordt de hele maand december en op beide kerstdagen aan huis, op het werk of andere locatie bezorgd. De levering van het kerstdiner laten wij verzorgen door onze professionele chauffeurs, die in speciale maaltijdboxen stipt komen leveren. Wees te gast in eigen huis en laat je verwennen deze kerst.

Eet smakelijk.