Kerst catering bestellen in Haarlem?

Wil jij met de kerst lekker eten, geen keukenstress en geen lange wachtrijen voor de kassa? Bestel je kerst catering in Haarlem in enkele kliks bij ons. Wij doen het al meer dan 11 jaar!

Onze chef-koks hebben zalige kerstmenu’s met de lekkerste kerstgerechten bereidt in eigen keuken! Online kun je zelf de hoofdgerechten uitzoeken welke je wilt serveren in het kerstbuffet. Tevens kun je meerdere gangen serveren door een uitgebreider kerstbuffet te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Bestel voor de kinderen van 4 tot 10 jaar 1 persoon per 2 kinderen. Zijn de kinderen ouder, bestel dan 1 persoon. Zij nde kinderen jonger dan 4 jaar, dan hoef je niks te bestellen.

Het kerst eten wordt op beide kerstdagen ‘au traiteur’ bezorgd, hetgeen inhoudt dat je zelf alles opwarmt met de bijgeleverde opwarmapparatuur. Alle andere dagen in december bezorgen wij het kerst eten warm!

Voorafgaand aan de levering krijg je van ons de opwarmtips (kost 2 minuten van je tijd) bij de bezorging erbij geleverd. E.e.a. duurt niet meer dan 30 minuten.

Bestel je kerstdiner in Haarlem in enkele kliks!

Je bestelt je kerstdiner in enkele stappen: 

  1. Kies welk kerstmenu je wilt bestellen.
  2. Selecteer de hoofdgerechten die je wilt serveren.
  3. Geen afwas? Bestel borden en opschepbestek in de winkelwagen.
  4. Plaats je bestelling, vul je gegevens in en betaal handig met Ideal. Je hebt de mogelijkheid om je kerstdiner te bestellen tot en met half December. 

Je kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Haarlem, Bloemendaal, Cruquius, Vijfhuizen, Overveen, Heemstede en Aerdenhout.

Het uitleveren van de kerstdiners doen wij de hele maand December en op beide kerstdagen.

Wees te gast in eigen huis en laat je verwennen deze kerst!

Veel plezier met je gasten en alvast eet smakelijk.