Kerst catering bestellen in Groningen?

Weet je even niet hoe je het kerstdiner moet regelen dit jaar? Laat het kerstdiner dan door onze professionele koks bereiden en bezorgen. Dat doen wij ook bij jou in Groningen!

De meest feestelijke kerstgerechten vind je terug in onze kerstmenu’s. Je kunt aan de individuele wensen van je gasten voldoen, omdat je kan kiezen uit 3 (van de 5) warme kerst hoofdgerechten. Is je ideale kerstmenu een kerstdiner van 1, 2, 3, 4 gangen of 5 gangen dan bestel je deze extra gangen er makkelijk bij.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s.

De kinderen kunnen ook lekker mee eten van het kerstdiner. Ons advies is om 1 persoon te bestellen per 2 kinderen van 4 – 10 jaar. Zijn ze ouder, bestel dan 1 persoon. Zijn ze jonger dan 4, dan hoef je niets te bestellen.

Hoe je thuis, na ontvangst van je kerst eten, het menu moet serveren, daarover bezorgen wij u extra informatie bij de levering. Het opwarmen van de kerstgerechten doe je namelijk zelf met de bijgeleverde opwarmapparatuur. Je geeft zelf de laatste finishing touch aan uw kerstdiner, dit kost je 2 minuten van je tijd. Binnen 30 minuten hebt je je bestelling omgetoverd tot een sterren kerstdiner.

Bestel je kerstdiner in Groningen in enkele kliks!

Zoek je iets uit speciaals deze kerst, waarvan je denkt dat dat past bij je wensen. Bestel dan in een paar kliks je kerst eten. Je doorloopt het bestelproces en achteraf ontvangt je van ons een bevestiging van de bestelling per e-mail. Je gemakkelijk betalen met Ideal.

Wij nemen na half December geen bestellingen meer aan in verband met de inkopen en voorberedingen die wij moeten doen voor de kerstdagen.

Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Groningen, Bedum, Ten Boer, Glimmen, Zuidhorn, Hoogezand en Haren. Je hoeft de deur verder niet uit!

Je bestelling wordt de hele maand december bezorgd, ook op beide kerst bezorgen wij!

De levering van uw kerstdiner doen wij in speciale maaltijdboxen met daarbij opwarmapparatuur en branders. Laat ons deze kerst het eten voor je verzorgen, wij zijn er goed in en doen het heel graag en heel smakelijk voor. Al meer dan 11 jaar!

Je bent bij ons uit aan je eigen eettafel thuis.

Zalig kerstfeest!