Kerst catering bestellen in Gouda?

Deze kerst geen tijd voor alle voorbereidingen die nodig zijn voor het maken van het kerstdiner? Onze kerstcatering kunt u ook in Gouda bestellen en laten bezorgen.

Zalige kerstmenu’s die uiterst feestelijk zijn hebben wij voor u bedacht. Omdat er per persoon gekozen kan worden uit de kerstgerechten is er voor ieder wat wils. Heeft u graag een kerstmenu van meerdere gangen dan kunt u deze makkelijk toevoegen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Verras de kinderen met het speciale kinderkerstdiner. Inclusief een verrassing. Extra informatie over de bereidingswijze krijgt u van ons. U legt zelf de laatste hand aan uw kerstdiner. Wij leveren au traiteur en u warmt de kerstgerechten zelf op. Binnen een half uur heeft u een fantastisch en per persoon gekozen kerstdiner op tafel staan.

Bestel je kerstdiner in Gouda in enkele kliks!

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste voor 4 personen wordt besteld. U kunt per persoon iets kiezen. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Na 14 December kunnen wij geen bestellingen meer aannemen. Betalen gaat via ideal.

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Reeuwijk, Haastrecht, Waddinxveen, Groenswaard, Tempel, Moerkapelle. Uw kerstdiner wordt door ons aan huis bezorgd. Dat doen wij op 22 of 23 December. De specialisten van fooddelivery van PostNL verzorgen de uitlevering van de bestellingen.

Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

Merry Xmas!