Kerst catering bestellen in Goes?

Deze kerst het liefst geen uren in de keuken voor een smakelijk kerstdiner? In Goes komen wij graag onze kerstcatering leveren. Onze chef heeft veel denkwerk voor u gedaan en komt met prima en hele smakelijke kerstmenu’s. De verschillende kerstgerechten kunnen per persoon worden besteld waardoor niet iedereen hetzelfde hoeft te eten met kerst.

Willen uw gasten een uitgebreider kerstdiner dan kunt u extra gangen bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

De junioren hebben wij ook aandacht besteed. Voor hen is er een speciaal kinderkerstdiner. De uitleg bij hoe te verwarmen en hoe te garneren krijgt u van ons toegestuurd. Het opwarmen en af-garneren van uw kerstdiner doet u zelf.

Wij leveren het kerstmenu namelijk gekoeld af. Uw eigen inspanningen aan dit smakelijke kerstdiner duren niet langen dan een half uurtje.

Bestel je kerstdiner in Goes in enkele kliks!

Kies per persoon welke kerstgerechten u lekker vind. Als u het bestelproces verder afwikkelt, krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order.

Tot de 14e van December kunnen wij uw bestellingen aannemen en uw betaling ontvangen wij via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Kats, Kortgene, Geersdijk, Kapelle, Gravenpolder, Heinkenszand. Wij brengen uw kerstdiner aan huis op 22 December of 23 December. 

De verzending van de maaltijdboxen gebeurd door een speciale afdeling van PostNL. Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons.

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.