Kerst catering bestellen in Ermelo?

Geen zin in langen wachtrijen bij de kassa’s in de week voor kerst? Wij leveren door heel Nederland en dus ook in Ermelo onze kerstcatering.

Kies uit onze kerstmenu’s die onze chef met veel aandacht heeft samengesteld. Op onze website ziet u de verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij u per persoon de kerstgerechten kunt uitkiezen. Wil iemand een extra gang bij het kerstmenu dan kan dat worden bijbesteld.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de jongste aan de dinertafel is er een doordacht kinderkerstmenu gemaakt met een verrassing. Hoe het kerstdiner thuis te serveren leggen wij u vooraf uit inclusief garneringstips. U ontvangt dus het kerstmenu au traiteur hetgeen betekent dat u het zelf nog even moet opwarmen en af-garneren. In plaats van uren/dagen denken, inkopen, koken, proeven en af-garneren bent u met onze kerstcatering binnen 30 minuten klaar.

Bestel je kerstdiner in Ermelo in enkele kliks!

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende kerstgerechten die wij aanbieden. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging.

Bestellen kan tot 14-12 en betalen gaat via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Nunspeet, Harderwijk, Hierden, Hulshorst. Op 22 December en 23 December komen wij uw kerstdiner bezorgen.

De maaltijdboxen worden door de fooddelivery afdeling van PostNL verzonden. Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar.

Eet smakelijk en geniet ervan.

Fijne kerstdagen.