Kerst catering bestellen in Enschede?

Weg van alle keukenstress rondom kerst? Ook bij u in Enschede kunnen wij de kerstcatering voor u verzorgen. We hebben heerlijke kerstmenu’s speciaal voor u samengesteld. Online kunt u per persoon uitzoeken welke onderdelen u in het kerstmenu wilt hebben.

Per persoon kunt u eventueel een extra gang bij het kerstmenu bij bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Kijk ook eens naar het kinderkerstdiner voor uw kleine gasten aan uw kersttafel. De wijze van verwarmen en opmaken krijgt u vooraf van ons uitgelegd. Omdat uw kerstmenu gekoeld wordt geleverd heeft u nog als enige taak om e.e.a. op te warmen en op het bord te doen. Binnen een half uur staat het kerstdiner klaar.

Bestel je kerstdiner in Enschede in enkele kliks!

U kunt online één van onze kerstmenu’s bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor u e.e.a. nodig heeft. Iedere gast kan kiezen wat ie lekker vindt. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de order.

Tot 14 December nemen wij de bestellingen aan. U kunt online betalen. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Losser, Overdinkel, Boekelo, Haaksbergen, Eibergen.

U kunt uw kerstdiner verwachten op de 22e of 23e van December. De foodafdeling van PostNL verzorgd dat voor ons en zijn komen stipt op tijd leveren.

U bent uit in eigen huis. Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete kerstarrangement.