Kerst catering bestellen in Enschede?

Weg van alle keukenstress rondom kerst? Ook bij jou in Enschede kunnen wij de kerst catering bezorgen. We hebben heerlijke kerstmenu’s speciaal voor je samengesteld en bezorgen deze de hele maand december, ook op beide kerstdagen.

Online kun je de hoofdgerechten zelf uitzoeken in de verschillende kerstmenu’s die wij aanbieden.

Je kunt van 1 gang tot wel 5 gangen bestellen. Hoe makkelijk wil jij deze kerstdagen hebben in de keuken?

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de kinderen adviseren wij in de leeftijd van 4 tot 10 jaar 1 persoon te bestellen per 2 kinderen. Kinderen die ouder zijn bestel je 1 persoon, zijn ze jonger dan 4, dan hoef je niks te bestellen.

Het kerstmenu wordt gekoeld geleverd. De wijze van verwarmen krijg je vooraf van ons uitgelegd. Je hebt als enige taak om e.e.a. op te warmen met de bijgeleverde chafing dishes (opwarmapparatuur met branders). Binnen een half uur staat het kerstdiner klaar en kan je aan tafel!

Bestel je kerstdiner in Enschede in enkele kliks!

Je kunt online één van onze kerstmenu’s bekijken en direct bestellen (en betalen met Ideal) voor het aantal gasten, waarvoor je e.e.a. nodig hebt. Je kunt zelf de hoofdgerechten kiezen wat ie lekker vindt. Na het doen van de bestelling krijgt je direct een bevestiging van de order.

Tot half December nemen wij de bestellingen aan. Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Enschede, Losser, Overdinkel, Boekelo, Haaksbergen en Eibergen.

Je bent uit in eigen huis. Geniet ervan en geniet van onze heerlijke en complete kerstmenu’s.