Kerst catering bestellen in Emmen?

Wil jij met de kerst lekker eten, geen keukenstress en geen lange wachtrijen voor de kassa? Bestel je kerst catering in Emmen in enkele kliks bij ons.

Onze chef-koks hebben zalige kerstmenu’s met de lekkerste kerstgerechten bereidt in eigen keuken! Per kerstmenu selecteer je de kerstgerechten die je gasten willen eten. Maak je kerstdiner eventueel compleet door een kerst dessert te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Bestel 1 persoon voor 2 kinderen (van 4 – 10 jaar) Voorafgaand aan de levering krijg je van ons het bezorgtijdsvak te horen, zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Het menu wordt gekoeld geleverd met daarbij opwarmappratuur en branders (kost je 2 minuten va nje tijd om het op te warmen). Na 30 minuten kan je genieten met je gezelschap van een zalig kerstdiner.

Bestel je kerstdiner in Emmen in enkele kliks!

Das niet zo lastig. Je maakt een keuze uit het buffet en geeft op voor hoeveel personen je wilt bestellen. Je kiest de warme kerstgerechten uit en rond de bestelling af. Vervolgens krijg je van ons de bevestiging van de bestelling via de e-mail toegestuurd.

Je kunt tot half December bestellen. Afrekenen gaat online met Ideal.

Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Exloo, Ter apel, Klazienaveen, Sleen, Emmen, Coevorden en Aalden.

Het uitleveren van de kerstdiners doen wij de hele maand december, ook op beide kerstdagen.

Wees te gast in eigen huis en laat ons team je kerstdiner verzorgen.

Veel plezier met je gasten en eet smakelijk deze kerst.