Kerst catering bestellen in Eindhoven?

Lekker eten bestellen met kerst in Eindhoven? Bij u op het werk, thuis of een andere locatie?  Wij nemen je graag alle kerst stress uit handen! Wij bezorgen immers ook in de regio onze complete en feestelijke kerstmenu’s.

U kunt voor al uw gasten een zalig kerst hoofdgerecht uitzoeken (keuze uit 3 van de 5). Wilt u een extra gang in uw kerstdiner, dan is dat geen punt. Wij serveren een zalig kerst dessert ter afsluiting van het diner.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor niemand hoef je iets aparts te regelen. Ook de kinderen kunnen iets kiezen uit het kerstdiner. Wij adviseren om per 2 kinderen (tot 10 jaar) 1 persoon te bestellen. Kinderen die ouder zijn adviseren wij 1 persoon voor te bestellen.

De manier van opwarmen en tips over hoe je e.e.a kunt serveren ontvang je van ons bij de bezorging. De bestelling wordt gekoeld aangeleverd. Je verzorgd zelf de laatste handelingen aangaande het opwarmen.

Laat je niet afschrikken door de 30 minuten eigen tijd die je kwijt bent aan de laatste finishing touch. Het is in een handomdraai (2 minuten van je tijd) geregeld en de bijgeleverde chafing dish met branders doet de rest.

Bestel je kerstdiner in Eindhoven in enkele kliks!

Selecteer het kerstmenu dat je wilt en geef aan welke 3 warme hoofdgerechten je wilt serveren aan je gasten. Je maakt het bestelproces af en achteraf ontvangt je van ons een bevestiging van de bestelling via de e-mail. Je kunt direct online met Ideal betalen.

Wij nemen na half December geen bestellingen meer aan!

De kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Nuenen, Son-Breugel, Geldrop, Mierlo, Best, Veldhoven en Oirschot, maar ook buiten deze regio.

Je hoeft de deur verder niet uit. De levering van het kerstdiner verzorgen wij met gekoelde transportwagens in de hele regio van Eindhoven.

Thuis uit! Compleet en goed verzorgd door ons.

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.