Kerst catering bestellen in Dordrecht?

Deze kerst het liefst geen uren in de keuken voor een smakelijk kerstdiner? In Dordrecht komen wij graag onze kerstcatering leveren. Onze chef heeft veel denkwerk voor u gedaan en komt met prima en hele smakelijke kerstmenu’s.

De verschillende kerstgerechten kunnen per persoon worden besteld waardoor niet iedereen hetzelfde hoeft te eten met kerst. Willen uw gasten een uitgebreider kerstdiner dan kunt u extra gangen bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Aan de junioren hebben wij ook aandacht besteed. Voor hen is er een speciaal kinder kerstdiner. De uitleg bij hoe te verwarmen en hoe te garneren krijgt u van ons toegestuurd. Het opwarmen en af-garneren van uw kerstdiner doet u zelf. Wij leveren het kerstmenu namelijk gekoeld af. Uw eigen inspanningen aan dit smakelijke kerstdiner duren niet langen dan een half uurtje.

Bestel je kerstdiner in Dordrecht in enkele kliks!

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste voor 4 personen wordt besteld. U kunt per persoon iets kiezen. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging.

Na 14 December kunnen wij geen bestellingen meer aannemen. Betalen gaat via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Nederhoven.

Uw kerstdiner wordt door ons aan huis bezorgd. Dat doen wij op 22 of 23 December. De specialisten van fooddelivery van PostNL verzorgen de uitlevering van de bestellingen. Eet lekker en geniet als gast in eigen huis.

Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

Merry Xmas!