Kerst catering bestellen in Doetinchem?

Geen zin in langen wachtrijen bij de kassa’s in de week voor kerst? Wij leveren door heel Nederland en dus ook in Doetinchem onze kerstcatering. Kies uit onze kerstmenu’s die onze chef met veel aandacht heeft samengesteld.

Op onze website ziet u de verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij u per persoon de kerstgerechten kunt uitkiezen. Wil iemand een extra gang bij het kerstmenu dan kan dat worden bijbesteld.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de jongste aan de dinertafel is er een doordacht kinderkerstmenu gemaakt met een verrassing. Hoe het kerstdiner thuis te serveren leggen wij u vooraf uit inclusief garneringstips. U ontvangt dus het kerstmenu au traiteur hetgeen betekent dat u het zelf nog even moet opwarmen en af-garneren. In plaats van uren/dagen denken, inkopen, koken, proeven en af-garneren bent u met onze kerstcatering binnen 30 minuten klaar.

Bestel je kerstdiner in Doetincheme in enkele kliks!

Kies per persoon welke kerstgerechten u lekker vind. Als u het bestelproces verder afwikkelt, krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order. Tot de 14e van December kunnen wij uw bestellingen aannemen en uw betaling ontvangen wij via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Gaanderen, Silvolde, Veldhoek, Zeddam, Borculo, Vorden.

Wij brengen uw kerstdiner aan huis op 22 December of 23 December. De verzending van de maaltijdboxen gebeurd door een speciale afdeling van PostNL. Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons.

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.