Kerst catering bestellen in Deventer?

Weg van alle keukenstress rondom kerst? Ook bij u in Deventer kunnen wij de kerstcatering voor u verzorgen.

We hebben heerlijke kerstmenu’s speciaal voor u samengesteld. Online kunt u per persoon uitzoeken welke onderdelen u in het kerstmenu wilt hebben. Per persoon kunt u eventueel een extra gang bij het kerstmenu bij bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Kijk ook eens naar het kinderkerstdiner voor uw kleine gasten aan uw kersttafel. De wijze van verwarmen en opmaken krijgt u vooraf van ons uitgelegd. Omdat uw kerstmenu gekoeld wordt geleverd heeft u nog als enige taak om e.e.a. op te warmen en op het bord te doen. Binnen een half uur staat het kerstdiner klaar.

Bestel je kerstdiner in Deventer in enkele kliks!

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende kerstgerechten die wij aanbieden. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging.

Bestellen kan tot 14-12 en betalen gaat via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Epse, Diepenveen, Terwolde, Twello, Bathmen, Lettele, Achterhoek.

Op 22 December en 23 December komen wij uw kerstdiner bezorgen. De maaltijdboxen worden door de fooddelivery afdeling van PostNL verzonden. Uit eten in eigen huis.

Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan. Fijne kerstdagen.