Kerst catering bestellen in Den Haag?

Lekker eten met kerst zonder er al te veel tijd voor te hebben? Wij nemen u graag alle keukenstress uit handen. Wij bezorgen immers ook de kerst catering in Den Haag.

Complete en feestelijke kerstmenu’s hebben wij gekookt en kunnen wij bij u komen bezorgen.

U kunt aan de individuele wensen van uw gasten voldoen, omdat u de hoofdgerechten zelf kunt kiezen. Is uw ideale kerstmenu een kerstdiner van 1, 2, 3, 4 of 5 gangen dan bestelt u deze extra gangen er makkelijk bij.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de jongste aan de dinertafel adviseren wij om van 4 – 10 jaar 1 persoon te bestellen per 2 kinderen. Zijn de kinderen ouder dan 10 jaar, dan adviseren wij 1 persoon te bestellen. Zijn de kinderen jonger, dan hoef je niks te bestellen.

Hoe het kerstdiner thuis te serveren leggen wij je vooraf uit met de bijgeleverde opwarmtips. Je ontvangt het kerstmenu ‘au traiteur’, hetgeen betekent dat je het zelf nog even opwarmt met de bijgeleverde opwarmapparatuur.

In plaats van uren/dagen denken, inkopen, koken, proeven en af-garneren ben je met onze kerstcatering binnen 2 minuten klaar en kun je na 30 minuten opwarmen aan tafel. Hoe makkelijk wil je de kerst dit jaar hebben?

Bestel je kerstdiner in Den Haag in enkele kliks!

Je kunt online één van onze kerstmenu’s bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor je e.e.a. wilt bestellen. Na het doen van de bestelling krijg je direct een bevestiging van de order.

Tot half December nemen wij de bestellingen aan. Je kunt direct online betalen met Ideal. Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of een andere locatie in de regio van Den Haag, Rijswijk, Ypenburg, Poeldijk, Hoek van Holland, Monster en Mariëndijk.

Het uitleveren van de kerstdiners doen wij de hele December en op beide kerstdagen.

Wees te gast in eigen huis en laat je verwennen deze kerst.

Eet smakelijk.