Kerst catering bestellen in Den Bosch?

Weet u even niet hoe u het kerstdiner moet regelen dit jaar? Laat het kerstdiner dan door ons bezorgen. Dat doen wij ook in Den Bosch. De meest feestelijke kerstgerechten vind u terug in onze kerstmenu’s.

Omdat er per persoon gekozen kan worden uit de kerstgerechten is er voor ieder wat wils. Heeft u graag een kerstmenu van meerdere gangen dan kunt u deze makkelijk toevoegen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Kijk ook eens naar het de aanvullende gerechten die je kunt bestellen. De wijze van verwarmen en opmaken krijg je vooraf van ons uitgelegd. Het enige dat je hoeft te doen is de bijgeleverde opwarmapparatuur aan te steken (kost 2 minuten van je tijd).

Omdat je kerstmenu gekoeld wordt geleverd heb je nog als enige taak om e.e.a. op te warmen en op te scheppen. Binnen een half uur staat het kerstdiner klaar.

Bestel je kerstdiner in Den Bosch in enkele kliks!

Das niet zo lastig. Je maakt een keuze uit de buffetten die wij bieden, je geeft op voor hoeveel personen je dat wilt en kiest de warme kerstgerechten. Vervolgens rond je de bestelling af en krijg je van ons de bevestiging van de bestelling per e-mail toegestuurd.

Je kunt tot half December bestellen. Het afrekenen gaat gemakkelijk online.

Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Rosmalen, Berlicum, Sint Michielsgestel, Vught, Drunen en Waalwijk.

Wij bezorgen je kerstdiner en gekoeld  de hele maand December en op beide kerstdagen. Laat ons het eten dit jaar voor je gezelschap verzorgen.

Wij zijn er goed in, doen het graag en heel smakelijk. Je bent bij ons uit aan je eigen eettafel thuis.

Zalig kerstfeest!